Ψηφιοποίηση Τουριστικών Καταλυμάτων

Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχείων μέσω Virtual Tours

Είσαι ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης και ψάχνεις τρόπο να εκσυγχρονίσεις την εικόνα του καταλύματός σου στο διαδίκτυο; 

Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχείων μέσω Virtual Tours

Virtual Tour 360 σε Τουριστικά Καταλύματα

Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχείων μέσω Virtual Tours

Ενδιαφέρεστε για την Εικονική Πραγματικότητα ή όχι, το μέλλον της φιλοξενίας αλλάζει.

Μη χάσετε την ευκαιρία να ανοίξετε τα μάτια σας στον νέο κόσμο της παρουσίασης τουριστικών καταλυμάτων. Κρατήστε τους επισκέπτες ικανοποιημένους καθώς θα μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα πολυτελές κατάλυμα online χωρίς κανέναν κίνδυνο έχοντας πλέον όλη την απαραίτητη πληροφορία στα χέρια τους. 

Επωφεληθείτε από την παρουσίαση της εικονικής περιήγησης τώρα και εμπνεύστε εμπιστοσύνη για το κατάλυμά σας.

360 Virtual Reality Tours
Αφήστε τους καλεσμένους σας να εξερευνήσουν κάθε δωμάτιο της ιδιοκτησίας σας με τον πιο γνήσιο και αξιόπιστο τρόπο
VR Era

Αύξηση Κρατήσεων

Αυξήστε τις κρατήσεις έως και 14% έχοντας απλώς ένα μοντέλο εικονικής πραγματικότητας του καταλύματός σας και καταχωρώντας το στη Vivestia.

Καινοτομήστε

Γίνετε ένας από τους πρώτους που υιοθετούν τις τάσεις της εικονικής περιήγησης 360. Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων αφήνουν πίσω τους φωτογραφίες και βίντεο, αυτή είναι μια νέα εποχή!

Μείωση Ρίσκου Επιλογής

Παρουσιάστε πλήρως το κάθε τύπο δωματίου και κοινόχρηστο χώρο και ελαχιστοποιήστε απροσδόκητες δυσαρέσκειες των επισκεπτών σας όταν φτάσουν στο κατάλυμα.

Εμπνεύστε Εμπιστοσύνη

Είτε αναφερόμαστε στους επισκέπτες σας είτε στο προσωπικό που θέλετε να προσλάβετε, κερδίστε την εμπιστοσύνη τους, παρουσιάζοντας την ρεαλιστική εικόνα του καταλύματός σας.

Γιατί Vivestia?

Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχείων μέσω Virtual Tours

Η Vivestia είναι η κορυφαία πλατφόρμα των Virtual Villas & Hotels στην Ελλάδα που στοχεύει να παρέχει στους ιδιοκτήτες ακινήτων όλα τα εργαλεία για να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα ακίνητά τους στον κόσμο.

Μέσω της Vivestia θα δημιουργήσετε το εικονικό μοντέλο του ακινήτου σας ή θα προσθέσετε το μοντέλο που έχετε ήδη δημιουργήσει και θα αφήσετε επισκέπτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν το ακίνητό σας.

Ως πλατφόρμα και ταξιδιωτικό γραφείο, στοχεύουμε να παρέχουμε ειλικρινείς και ρεαλιστικές παρουσιάσεις των ακινήτων που επιδεικνύουμε στους επισκέπτες της πλατφόρμας μας και παράλληλα να τους προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα συνδυάζοντας τη ζωντανή πολυτέλεια και τις αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες.

Leaders in VR

Επένδυση το Virtual Tour 360?

Εκσυγχρονισμός Ξενοδοχείων μέσω Virtual Tours

Μια Περιήγηση Εικονικής Πραγματικότητας είναι η πιο καινοτόμος και ρεαλιστική μέθοδος για να αναδείξετε την ιδιοκτησία σας με καθηλωτικό και διαδραστικό τρόπο.

Μέσω μιας Εικονικής Περιήγησης 360, δίνετε στον επισκέπτη σας να κατανοήσει την ποιότητα του ακινήτου σας, το μέγεθος και τις εγκαταστάσεις του, καθώς και να καταλάβει εάν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του για τις φετινές διακοπές στην Ελλάδα.

Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και δημιουργήστε ένα αίσθημα σεβασμού. Αφήστε τους επισκέπτες σας να νιώσουν ότι είναι “Σχεδόν εκεί…”

Μας εμπιστεύτηκαν:

Εξέλιξε το καταλυμά σου

Έλα στην VR εποχή και κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών σου.

εκσυχρονισμός ξενοδοχείων μέσω virtual tours-vivestia | risk-free villas, hotels and cruises in vr

Let's Keep in Touch

Get a Quote

Leave your details and we will take care of the rest.